Fabriksmontering bilder och referenser

Bilder på fabriksmontering

Klicka på en bild nedan för att se en förstoring. Då finns även möjlighet att bläddra fram bilderna manuellt och ett bildnummer visas då nere i vänstra hörnet som referens.

Bäst i Sverige på miljösäker glasfiber-produktion.

Fabriken är en av de absolut bästa glasfibertillverkarna i Sverige, som dessutom är miljövänlig tack vare den moderna tekniken som används. Alla stenkistor i glasfiber och våra bryggdäck monteras ihop inomhus av skickliga hantverkare för högsta möjliga kvalité och hållbarhet.

Vi har levererat över 190 brygganläggningar.

Under de senaste 10 åren har Moderna Bryggor AB monterat över 360 stenkistor av glasfiber i framförallt Stockholms Skärgård. Några fördelar är att de är mycket kraftiga, flexibla och starkare mot is och vågor samt har en mycket längre livslängd (300 år) än vanliga bryggor! Vi bygger även marknadens kraftigaste bryggdäck, som är höj- och sänkbart efter montaget. Vi anpassar bryggorna efter befintlig miljö som berg och träd med stor noggrannhet. Med många tillbehör som båtlyft, badstege, förtöjning, nedgångssteg och mycket mer, så erbjuder vi mycket för att förenkla ditt sjöliv.