Bryggan boken av Per Isacson

Hämta boken Bryggan

Fyll i nedan uppgifter så skickar vi boken “Bryggan” gratis till dig.

INTRESSEANMÄLAN

När du fyllt i nedan uppgifter så skickar vi automatiskt ett mail till dig inom fem minuter med boken “Bryggan” av Per Isacson. Vi hoppas den skall vara till både nytta och glädje för ditt bryggprojekt. Behöver du hjälp så är du välkommen att kontakta oss.

Vi ogillar skräppost och kommer aldrig lämna ut dina uppgifter till andra. Vi följer dessutom GDPR, läs mer om vår integritetspolicy här. Fält med en * krävs för att kunna hantera din intresseanmälan.

OM FÖRFATTAREN OCH BOKEN

Per Isacson har arbetat större delen av sitt liv med utveckling av Flippers fritidsbåtsprogram innan han tillsammans med Lars Engelbert 2000 startade Moderna Bryggor AB.

Tanken med den boken är att, du som vill bygga en
ny brygga eller har en lite äldre brygga som kanske behöver renoveras, skall kunna få svar på det mesta som rör detta med bryggor. Boken berör däremot inte det rent hantverksmässiga bryggbyggandet, d.v.s. hur man själv bygger en stenkista, en flytbrygga eller snickrar ihop ett bryggdäck.

Jag vill påpeka att detta förmodligen hör till en av de tråkigare, minst dramatiska och spännande böcker du läst. Därför är inte tanken att du skall behöva läsa hela boken utan leta fram just det du är intresserad av eller vill ha svar på.

För dig som till äventyrs läser hela boken kommer du att märka att några ämnen och beskrivningar dyker upp på olika ställen. Detta beror på att en del av de ämnen som berör bryggor kan behöva belysas i olika sammanhang.

Under tiden du läser kommer du säkert på en och annan fråga eller fundering. I så fall är du välkommen att maila eller ringa mig så hoppas jag kunna rätta ut dina frågetecken.

God läsning!

Per Isacsson
E-post: per@modernabryggor.se
Mobil: 0706-93 44 96